Trouwen in Schotland

Een elopement wedding met het prachtige Schotland als decor? Tof! Met mijn liefde voor reizen ben ik graag die spontane fotograaf die jullie bruiloft vastlegt. Of jullie nu gaan voor een elopement wedding in Gretna Green of juist voor een grote bruiloft op een kasteel in de woeste Schotse Hooglanden. Het lijkt mij fantastisch om jullie grote dag vast te mogen leggen en ik kan niet wachten om jullie beter te leren kennen. Ik zorg graag voor unieke, pure en waardevolle foto’s van de mooiste momenten van jullie sprookje. Zo kunnen jullie altijd terugkijken op deze geweldige dag met foto’s waar de liefde van af spat!

Trouwfotograaf Schotland

Kies je voor mij als jullie trouwfotograaf, dan weet je zeker dat je spontane en ongedwongen foto’s krijgt waarbij ik jullie liefde laat zien in mijn beelden. Ik ben altijd opzoek naar het mooiste licht, fantastische plekjes en speciale momenten. Momenten die je voor altijd wilt koesteren.

Tarieven trouwfotografie Schotland

Ik werk met verschillende pakketten en mogelijkheden, beginnend met een fotografie pakket vanaf 899,- euro voor 6 uur fotografie. Vraag de trouwbrochure aan om te kijken welk pakket het best bij jullie bruiloft past. Jullie foto’s probeer ik altijd snel te leveren in een mooi luxe pakketje met usb-stick en indien jullie dat willen een luxe trouwalbum in de stijl van jullie trouwdag. Zo kan iedereen zien wat voor geweldige dag jullie hebben gehad.

Trouwalbum en extra mogelijkheden

Omdat ik met verschillende pakketten werk is er voor ieder wat wils. Uiteraard bestaat de optie om een uniek trouwalbum te laten maken na jullie bruiloft, ik vertel jullie daar graag meer over tijdens een kennismaking of vraag alvast de brochures trouwfotografie en trouwalbums aan.

Zijn jullie enthousiast over mijn stijl en foto’s? Neem gerust vrijblijvend contact op via de button hieronder voor meer informatie of om een brochure aan te vragen.

ja dit wil ik!

Happy moments from happy clients

Book a shoot!
Landingspagina Contact