Trouwen in Frankrijk

Stel je voor, een sprookjesachtig chateau aan de Loire of een prachtig versierde tuin vol met lichtjes, zonnebloemen en lekker eten ergens in de Provence als decor van jullie bruiloft. Dat vraagt om sprookjesachtige foto’s! Met liefde leg ik jullie liefde voor elkaar en jullie unieke verhaal voor jullie vast.

Trouwfotograaf Bruiloft fotografie

Trouwfotograaf Frankrijk

Met mij als trouwfotograaf weet je zeker dat jullie sprookje perfect in beeld wordt gebracht. . Het lijkt mij fantastisch om jullie grote dag vast te mogen leggen en ik kan niet wachten om jullie beter te leren kennen. Trouwen in het buitenland vergt natuurlijk enige voorbereiding en ik denk graag met jullie mee. Een goede klik met een bruidspaar vind ik belangrijk. Ik fotografeer jullie sprookje graag op een leuke en ontspannen manier.

Tarieven trouwfotografie Frankrijk

Een bruiloft in Frankrijk is natuurlijk een uniek sprookje. Met verschillende fotografie pakketten en mogelijkheden is er zeker iets wat bij jullie past. De pakketten beginnen met een fotografie pakket vanaf 899,- euro voor 6 uur fotografie. Vraag de trouwbrochure aan om te kijken welk pakket het best bij jullie bruiloft past. Om aan iedereen te kunnen laten zien wat voor geweldige dag jullie hebben gehad, probeer ik de foto’s snel te leveren in een luxe pakketje met usb-stick en indien jullie dat willen een schitterend trouwalbum.

Trouwfotograaf Bruiloft fotografie

Trouwalbum

Het is uiteraard mogelijk om een trouwalbum te laten maken na jullie bruiloft, waarbij je keuze hebt uit verschillende luxe materialen. Ik vertel jullie daar graag meer over tijdens een kennismaking of vraag alvast de trouwbrochure aan.

Zijn jullie enthousiast over mijn stijl en foto’s? Neem gerust vrijblijvend contact op via de button hieronder voor meer informatie of om een brochure aan te vragen.

Trouwen in Frankrijk

ja dit wil ik!

Happy moments from happy clients

Book a shoot!
Landingspagina Contact