Huwelijksaanzoek plannen

Ga jij je partner ten huwelijk vragen? Hoe leuk is het om dit te doen tijdens een couple/love shoot? Dan maken we er gelijk een engagement shoot van. Samen met jou maak ik een plan en zoeken we een mooie locatie, iets dat bij jullie past. Een persoonlijke aanpak vind ik erg belangrijk. Als ik foto’s maak doe ik dat op een ongedwongen manier want een fijne sfeer zorgt voor mooiere foto’s. Ik laat jullie dus geen stomme of gekke poses aannemen. Ik fotografeer jullie gewoon zoals jullie zijn.

Trouwfotograaf Bruiloft fotografie

Aanzoek doen

Tijdens het aanzoek zal ik als fotograaf op de achtergrond zijn en is het moment echt van jullie tweeën. Ik zorg ervoor dat het moment en de emoties mooi in beeld worden gebracht zodat jullie voor altijd een aandenken hebben aan dit speciale moment. Hoe leuk om deze foto’s voor jullie uitnodigingen te gebruiken of ik maak een mooi luxe mini album voor jullie.

Nienke Jolien Photography Fotografie Groningen

Tarieven engagement fotoshoot / couple fotoshoot

Ben je enthousiast over mijn stijl en foto’s en kan jij niet wachten om je partner ten huwelijk te vragen? Neem gerust vrijblijvend contact met mij op via onderstaande button voor meer informatie of om de brochure voor engagement en couple fotoshoots aan te vragen. Wil je na de fotoshoot ook een mooi en uniek fotoalbum laten maken? Dat kan! Ik vertel je er graag meer over tijdens een kennismaking.

Nienke Jolien Photography Fotografie Groningen

ja dit wil ik!

Happy moments from happy clients

Book a shoot!
Landingspagina Contact