Lifestyle fotografie

Fotografie op een spontane en ongedwongen manier

Op het juiste moment die bijzondere foto maken, ik houd van de uitdaging om die momenten vast te leggen. Ik ga voor foto’s die écht en puur zijn. Het liefst gemaakt met natuurlijk licht, en op een gezellige, spontane en ongedwongen manier. Dat jij het naar je zin hebt tijdens de fotoshoot is voor mij het belangrijkste. Geen stomme poses dus, gewoon zoals je bent.

book a shoot!

Love / Engagement fotoshoot

Deze fotoshoot is perfect om jullie liefde voor elkaar te vereeuwigen op beeld. Een fotoshoot op een spontane en ontspannen manier die bij jullie past. Met foto’s als resultaat waar je later graag naar terugkijkt. De locatie is in overleg. Een buitenlocatie zorgt voor het mooiste resultaat. Je kan de foto’s ook gebruiken voor jullie save the date of trouwkaart. En het is een mooie gelegenheid om alvast te wennen aan de camera.

Lifestyle Familie Newborn fotografie

“When we have each other, we have everything.”

book a shoot!
Lifestyle Familie Newborn fotografie

Newborn / Familie fotoshoot

Bleven ze altijd maar zo klein. Nu is het moment om jou en jouw kindje vast te leggen op beeld, want voor je het weet zijn ze groot. Ik leg deze bijzondere tijd met liefde voor jullie vast. Dat kan gewoon bij jullie thuis en het liefst fotografeer ik met natuurlijk licht. We doen niets waar je kindje geen zin in heeft en de fotoshoot gaat op jullie tempo en op een ontspannen manier. Lopen we een uurtje uit, geen probleem. We kunnen foto’s maken in jullie woonkamer, slaapkamer en natuurlijk de babykamer.

Foto’s van het hele gezin, samen met broers en zussen of samen met opa en oma zijn ook heel waardevol. En leuk om weg te geven als cadeau, voor moeder- of vaderdag of aan opa en oma. De fotoshoot doen we op een mooie buitenlocatie in overleg. Een gezellige en spontane fotoshoot met vrolijke en waardevolle foto’s als resultaat.

Familie fotoshoot

stuur mij de brochure

“Just be your own unique beautiful self.”

book a shoot!

Zwangerschap fotoshoot

Een bijzonder moment in je leven. Hoe leuk is het om mooie foto’s van jouw groeiende buik te hebben. Zodat je later altijd kan terugkijken op deze bijzondere tijd. De fotoshoot kan bij jou thuis plaatsvinden of op een mooie locatie in de natuur zoals het strand of de heide. Dat overleggen we van te voren. Ik laat je geen stomme poses aannemen waar je je niet prettig bij voelt. Ik fotografeer jou gewoon zoals je bent, dan worden het pure en échte foto’s. Samen met je partner op de foto kan natuurlijk ook.

Lifestyle Familie Newborn fotografie

Cliënt closet

Er is een kleine cliënt closet beschikbaar dat qua kleur past bij mijn fotografie stijl. Je kan kiezen uit verschillende hoeden en jurken en voor een newborn fotoshoot kan je ook kiezen uit verschillende plaids waar je kindje op kan liggen.

ja dat wil ik!

Meer weten?

Willen jullie meer weten over mijn werkwijze, de mogelijkheden en tarieven? Of wil je ook een fotoalbum of mini album laten maken na de fotoshoot? Vraag dan de brochure aan via de contactpagina. Zie ik jou snel voor mijn cameralens?

plan kennismaking