Interieurfotografie

 

Elk interieur is persoonlijk en elke huis heeft zijn eigen ziel en verhaal. Zonlicht wat op een bepaalde manier naar binnen schijnt door de ramen, of een mooi meubelstuk wat al jaren in de familie is. Ik ben altijd op zoek naar die dingen wat een interieur uniek maakt. Wil je een interieur of woning laten fotograferen voor een magazine, jouw website of misschien voor verkoop? Dan ben je bij mij aan het juiste adres! Ik kom graag bij je langs om jouw woning of project of een bepaalde ruimte vast te leggen. Ik ben benieuwd naar jouw verhaal en denk graag met je mee!

plan kennismaking

Interieurfotografie projecten en magazines

Heb je een bijzonder huis wat zo uit een woonblad lijkt te komen? Lijkt het je leuk om jouw huis terug te zien in een magazine? Boek dan een binnenkijker. Ik kom dan een dag of dagdeel bij je langs om jouw woning te fotograferen. Als ik denk dat de woning en de foto’s geschikt zijn voor een bepaald magazine, stuur ik ze op. Willen ze het gebruiken voor publicatie? Dan nemen we nog een kort interview af wat samen met de foto’s gepubliceerd kan worden.

Ben jij ontwerper en wil je foto’s van een bepaald project dat gerealiseerd is? Bijvoorbeeld van een mooie keuken of badkamer. Of ben jij eigenaar van een interieurwinkel of verkoop je keukens, badkamers of iets anders en heb je nieuwe (website)foto’s nodig? Ik denk graag met je mee hoe we samen jouw project of product zo mooi mogelijk in beeld kunnen brengen.

Interieurfotografie

“House + Love = Home”

vraag de brochure aan
Interieurfotografie

Verkoopcoaching

Staat jouw woning te koop? Of ben jij als makelaar op zoek naar iemand die jouw woningen goed in beeld kan brengen? Alles staat en valt met een goede online presentatie. Ook in de huidige woningmarkt is het nog steeds belangrijk om een woning zo optimaal mogelijk te presenteren. Je wilt een potentiële koper meteen het gevoel geven dat jouw woning zijn of haar droomhuis is.

Nog steeds zie je op Funda helaas veel slechte foto’s. Scheef, te donker, overbelicht of even snel gemaakt met een telefoon. Dat is gewoon niet nodig en geloof mij, het bespaart je onderaan de streep geen geld door niet te investeren in professionele vastgoedfoto’s. Graag zet ik al mijn kennis vanuit mijn makelaars opleiding, verkoopstyling opleiding en ervaring als interieurfotograaf, in om samen met jou jouw woning te verkopen. Ik kom dan ook graag samen met mijn camera bij jou langs voor fotografie.

“Alvast een gratis tip: begin met opruimen, opruimen, opruimen”

Fotografie is inclusief verkoopstyling: we kijken samen naar wat je al hebt of dat er misschien hier en daar wat accessoires bij moeten. Misschien kunnen we nog het één en ander schuiven in de woning voordat de foto’s worden gemaakt. Liever een hele woning inrichten? Ik help je graag om dat te regelen.

Graag bespreek ik jouw wensen in een kennismakingsgesprek zodat ik een passend advies geven. Je kan altijd contact met mij opnemen voor meer informatie, prijzen en om de mogelijkheden te bespreken.

Meer weten?

Wil je meer weten over mijn werkwijze, de mogelijkheden en tarieven? Vraag dan de brochure aan via de contactpagina. Of plan een vrijblijvende kennismaking.

plan kennismaking