Instagram Workshop

Je onderneming loopt goed en de opdrachten stromen binnen. Een overvolle mailbox, een telefoontje hier, een afspraak daar.

Heb je niet voldoende tijd meer om je social media voldoende aandacht te geven?

Zonde, want juist zichtbaar zijn op social media is tegenwoordig erg belangrijk!

Heb je het gevoel dat je veel meer uit jouw Instagram kan halen voor jouw bedrijf maar weet je niet hoe? Ben je al een tijdje bezig maar nog niet tevreden? Vraag jij je ook af hoe je een foto mooi kan bewerken? En welk filter is nu het allerbeste?

En dé vraag: hoe verhoog je het aantal likes, reacties én volgers?

Dan is het tijd om alle geheimen van dit geweldige platform te ontdekken!

Deze workshop is geschikt voor de échte beginner. Je hebt wel een account en misschien maar een paar foto’s geplaatst. Vanaf die basis ga ik je verder helpen.

ja dit heb ik nodig!

Beter zichtbaar worden op social media

Gelukkig kan ik je daarbij helpen. Na jaren actief te zijn op Instagram voor mijn blog en nadat ik een aantal bedrijven heb geholpen met het opzetten van een Instagram account, heb ik met al mijn kennis over dit leuke platform een workshop ontwikkeld, speciaal voor jou, waarbij je leert hoe jij met jouw bedrijfsaccount (of persoonlijk account), snel en gemakkelijk, met een hands-on aanpak, beter zichtbaar wordt op social media.

De focus leggen we op Instagram, omdat het steeds meer draait om mooie maar vooral ook snelle content want steeds meer (social media) gebruikers schijnen een kortere aandachtspanne dan een goudvis te hebben. Daar gaan we op inspelen.

Nog nooit iets met Instagram gedaan? Of ben je er wel mee bezig maar weet je eigenlijk niet goed welke richting je op moet?

Wil jij ook betere foto’s maken met jouw camera en/of smartphone en meer consistentie krijgen in je Instagram feed? En hoe maak je nu eigenlijk zo’n leuke flatlay?

Instagram Workshop
Nienke_Jolien_Photography

Wat ga je leren?

Tijdens de workshop neem ik je mee in mijn proces van het maken en plaatsen van een goede foto, maar vertel ik je ook hoe je bijvoorbeeld hashtags gebruikt en hoe je zorgt voor engagement. Ik geef je hierbij handige en unieke tips en tricks, waar je ook écht wat aan hebt zodat je meteen jouw Instagram een boost kan geven.

Wat ga je leren? In de workshop gaan we met veel verschillende onderwerpen aan de slag:

 • Het opzetten van je Instagramprofiel en het maken van een stappenplan
 • Wat voor content je gaat plaatsen en hoe je interessante content maakt
 • Hoe je content in kan plannen
 • Hoe je betere foto’s maakt (ook voor smartphone)
 • Alles over foto’s bewerken en filters
 • Hoe je een mooie flatlay maakt
 • Alles over Instagram stories
 • Alles over hashtags en hoe je die gebruikt
 • Hoe je meer engagement krijgt
 • Statistieken bekijken
 • Hoe je kan adverteren op Instagram
 • Mijn persoonlijke tips & tricks die ik bij elke foto toepas
 • Mijn persoonlijke do’s & don’ts

We gaan samen aan de slag én ik leer je hoe je een prachtige flat lay maakt.

Investering: vanaf 450,- euro exclusief BTW

meld je nu aan

Meld je aan: vul het contactformulier in om je aan te melden. Je krijgt dan alle praktische informatie toegestuurd. Tevens ontvang je een korte vragenlijst over jouw Instagram account. Ik bereid me dan voor zodat ik jou tijdens de workshop extra goed kan helpen.

De workshops vinden in principe plaats in de stad Groningen, maar in overleg kan dat ook elders zijn. Wil je de workshop liever 1-op-1 volgen? Neem even contact met me op om de mogelijkheden te bespreken.

Nieuwe data workshops: vanwege corona geef ik alleen 1-op-1 workshops.

ik wil een 1-op-1 sessie!

Instagram advies speciaal voor makelaars

Instagram is met maar liefst 1 miljard gebruikers een ontzettend interessante marketing tool voor je bedrijf om in te zetten.

Ook wanneer je vastgoed/woningen verkoopt en aankoopt.

Ik heb een aantal jaren gewerkt in de makelaardij in de stad Groningen. Bij deze bedrijven hield ik ook de Instagram accounts bij. Maar ik zag dat er maar weinig mee gedaan wordt en dat veel kantoren Instagram (maar ook Facebook bijvoorbeeld) er maar een beetje bij doen.

Omdat het moet.

ik wil beter zichtbaar worden!

Ik weet uit ervaring dat je als makelaar nog zoveel duizend andere belangrijkere dingen hebt te doen. Social media blijft liggen.

Dat is zonde, want met zoveel actieve gebruikers is het dé plek waar je moet zijn.

Ik geloof dan ook dat je als makelaar actief moet zijn op social media en niet alleen je aanbod van te koop staande woningen moet spammen.

Want wees eerlijk… stiekem doe jij dat ook, toch?

Interieurfotografie

Er valt alleen veel meer winst te behalen op dit gebied. Want die (potentiële) klant of kijker zit op Instagram!

ja dit wil ik!
Interieurfotografie

Voor mij was het niet meer dan logisch om vastgoed en mijn passie voor fotografie en Instagram te gaan combineren. Daarom heb ik speciaal voor makelaars een Instagram workshop ontwikkeld, helemaal gericht op de makelaardij en vastgoed.

Liever 1-op-1 advies waarbij we samen eens uitgebreid naar het Instagram account van jouw kantoor gaan kijken of wil je hulp bij nieuwe content maken? Dan kan ook! Informeer dan even naar de mogelijkheden en het maken van een afspraak voor een kennismaking.

Meer weten?

Wil je meer weten over deze workshop of je aanmelden? Neem dan contact met mij op via de contactpagina. Tot snel!

stuur mij meer info